søndag den 7. oktober 2012

Som nonne eller som verdslig kvinde!

Søndag, helligdag!
Besøg af lillebror med datter, som havde overnattet her, mens vi rockede i Viborg! Og midt på dagen kom en anden bror med kone og lille dreng, katten var i centrum!

Men inden de kom nåede vi lige at tage nogle nonnebilleder, og bagefter nogle verdslige, ------ det er jo den samme der er inde bagved, ---- det er der vi let lader os narre, af det ydre, generelt!


som nonne


 




som almindelig verdslig kvinde

 
Og det, der så skete i dag var samvær med familie, hvor vi det meste af tiden sad og spiste foran udsigten til havet vestpå, med kontalter på kryds og tværs ned i nybetrådte dybder, hvor vi har oplevet voldsomme situationer, som har haft forskellige virkninger på os. Det forløser at åbne og udtrykke erindringer og følelser, ---- og det virker helbredende.
 
Jeg har de sidste dage haft en vedvarende følelse af at jeg bliver helt rask af dette, ----- også selv om det rent lægeligt vil kræve et touch af mirakuløs helbredelse, ----- og selve vejen til dette kan jeg ikke se klart endnu, ---- jeg føler bare at jeg er på den!
Det gør ikke, at jeg nu bare kan ligge på den lade side (selv om jeg nu igen kan ligge på højre side, ha ha, hvis det skulle være den lade!!!, hvilket jeg ikke har kunnet i et kvart år) ------ men det betyder helt enkelt og klart at jeg bliver ved med at se virkeligheden i øjnene som det HELT centrale, at turde og ville forholde mig til sandheden så godt jeg kan!


1 kommentar:

Maude sagde ...

Gode billeder-den samme kvinde.
Dejlig besked, om at blive helt rask.
Familiebesøg-god snak.
Hyggeligt at spise sammen.
Positivitet.
Se sandheden i øjnene.

Jeg kunne være med i tankerne.
Kærligt nærvær fra Mut.