fredag den 22. februar 2013

Kursus for kvinder med cancer! Ændringer!

Vi har ændret datoerne for vores kursus for kvinder med cancer:


Grunden er flere tilbagemeldinger som går på, at det er meget at køre 5 gange når man bor langt væk, samt at det for nogle ikke er godt med aftener pga træthed, som jo tit ledsager kræft!

Derfor har vi valgt at holde det 3 gange, så der stadig kommer et forløb i det, ---- og om eftermiddagene.

Så har vi valgt at åbne op for individuelt tilrettelagt forløb for små grupper!

Så her kommer så det reviderede program:


                        Kvinde kend din cancer


                              -og find din kraft


 

   
                                  -et kursusforløb for kvinder med cancer-

  

 
 Er du kvinde og har cancer?

Så er dette kursus måske noget for dig. Vi vil sammen undersøge de aspekter af canceren, som ikke allerede er kortlagt fra hospitalets side, nemlig de psykiske og spirituelle elementer, som også kan være medspillere i både udvikling og afvikling af cancer.

Alle har deres helt egen unikke historie, som man på kurset vil få mulighed for at kigge ind i. Udover at du lærer de mere subtile områder af din person at kende, undervises der også i værktøjer, som kan hjælpe med til at aktivere de indre ressourcer, der er brug for, i forbindelse med at skulle gennemgå et kræftforløb.

På kurset gør vi meget ud af at skabe et åbent og trygt rum, hvor deltagerne har mulighed for at dele erfaringer, tanker og følelser med ligesindede - med respekt for den enkeltes grænser og behov.

Det er vigtigt at understrege at kurset er et supplement til den lægefaglige behandling, og henvender sig til kvinder med lyst til og behov for at uddybe deres viden om sig selv og deres eget cancerforløb.

 

 kurset vil bl.a. omfatte:

- Oplæg og snakke omkring livet med cancer

- Guidede øvelser, som hjælper med at vise vejen ind til de dybere lag som kan fortælle om de psyko-spirituelle aspekter af netop din sygdom.

- Lette fysiske øvelser, til at sætte kroppen i gang, så det er nemmere at åbne op og få flow i   kropsenergien.

- Øvelser til at optimere energi og overskud, så det bliver lettere at gå igennem cancer-forløbet.

- Værktøjer, som giver dig indsigt i - og mulighed for at styrke dine indre ressourcer.

 

 PRAKTISK INFO:

Kurset forløber over 3 gange á 3½ time.

Datoer:  onsdagene d. 3.  10. og 17. april 2013

Tidspunkt:  kl. 14-17.30                        

Deltagerantal:  6 – 8

Sted:  Søndre Molsvej 3, 8420 Knebel  på Mols

Pris:  1500 kr. som indbetales på reg.nr: 1914 konto: 3488 351 051         inden d. 10. marts

Tilmelding på:  61 77 88 22 eller på  kvindekenddincancer@live.dk

 

Medbring liggeunderlag (evt. pude og tæppe), vandflaske, notesbog og løstsiddende tøj.

I pausen er der te, frugt og lidt til den søde tand J

 

 
Individuelle sessions eller kurser for mindre grupper kan arrangeres efter behov, ring og tal med os om dine/jeres ønsker.

 

 

Underviser er Kirstine Lykkebo

Konservatorieuddannet klassisk sanger

VoiceEmbodiment-terapeut, indeholdende BodySDS

Kropsterapeut

Psykoterapeut

Kurser og efteruddannelse indenfor bl.a. chokterapi og healing.

Jeg har altid haft en dyb interesse for broen mellem den psykisk-spirituelle og den fysiske dimension af mennesket.  Derfor har mine år som både sanglærer og terapeut været præget af at arbejde i denne sammenhæng, da jeg oplever, at det er her, mennesker har en reel mulighed for at udvikle sig. Jeg har i en årrække ladet mig inspirere af mine uddannelser, andre lærere og ikke mindst mine erfaringer med klienter og elever.  Med tiden har jeg udviklet mine egne teknikker og værktøjer til at hjælpe mennesker videre i livet.


Kursusarrangør er Else Mathilte Rydahl

Speciallæge i Almen Medicin

Praktiserende læge en årrække, samt mange ansættelser på sygehuse med hovedvægt på psykiatrien. Undervisning hos bl.a. Bob Moore og Jes Bertelsen. Underviser selv i personlig udvikling, mindfulness, meditation og healing. Fik brystkræft for 12 år siden med tilbagefald for et halvt år siden, skriver blog om det på www.kvindepaakanten2.blogspot.dk  

Sammen har vi, siden Else Mathiltes tilbagefald for ½ år siden, arbejdet intensivt, spirituelt, dybdepsykologisk og kropsligt for at afdække de bagvedliggende mønstre og hændelser, som har været med til at udvikle kræften. Det er en meget interessant og lærerig rejse ned i underbevidst- heden og ind i overraskende og ukendte områder af krop og sind. Dette indre arbejde er både en meget oplysende og forløsende faktor i relation til den helbredel sesproces Mathilte står med benene godt placeret i lige nu, - hvor brikker falder på plads og en følelse af mere ro, frihed og glæde vinder frem!

 

  


   

 

 

Ingen kommentarer: