søndag den 20. januar 2013

Nu nu nu -----





Men nu der i torsdags på KH
På ski oppe i bjergene, som det måske kan ses var det lige lidt sparsomt med sne, og solen forsvandt lige da vi kom derop, ----- og det ER en dejlig følelse at glide afsted. Havde kun ét styrt!
 Jeg var så bange, MEN havde accepteret, at det faktisk ville være det bedste, hvis der var en hel del
 
væske i den lunge, uanset at jeg så skulle punkteres, da det så ville kunne forklare min forpustethed, --- og at der så kunne gøres noget ved det i modsætning til hvis det er hjertet der giver det :-(    Det kan der nemlig ikke gøres noget ved såvidt jeg er orienteret!
 
***
 
Så har jeg haft en samtale med en forsker på Rigshospitalet ang. andre former for behandling, og han foreslår individuel målrettet behandling, hvor der så skal undersøges for specifikke receptorer på cancercellerne, så man evt kan lægge en helt specifik behandling oveni den tbl. behandling jeg får nu! Og det skal jeg have kommunikeret til min kontaktlæge på KH for det skal helst gå hånd i hånd!
 
***
 
Ellers laver jeg chakraøvelser for tiden, og starter oppefra, helt langt oppe, og visualiserer lys, energi og glæde, som jeg trækker ned gennem alle chakraerne, helt ned i det fysiske, ---- og det mærkes virkelig som lys, glæde og energi og virker hele dagen, ret overraskende egentlig, at en så enkel øvelse giver så meget!
 
***
 
 

1 kommentar:

Mialou sagde ...

Dén må jeg ind og lave lige nu! Trænger til lidt lys :-)