mandag den 15. april 2013

Mols Bjerge

 
Vandringerne i bjergene byder på mange mærkelige små gevækster og særprægede, diskrete farver som det ses på billedet, ----- hugormene og andre vekselvarme krybdyr ligger hyppigt og solbader og smiler til en når man går forbi, ---- de kære væsener!
***
Forskningen i kræft kører og jeg bliver klar over at det ikke kan gøres som almindelig videnskabelig forskning, det er meget mere at fornemme sig frem og mærke, og det er ikke primært de logiske og kognitive hjernefunktion der kan åbne for de følelsesmæssige og eksistentielle dybder. Og det, samtidig med at vi alle er unikke med vores egen vej gennem livet, gør at forskning nede i sindets dybder ikke vil kunne opnå anerkendelse fra det nuværende videnskabelige paradigme. Der vil være rigtig meget individuel forskellighed OG håber jeg, en hel del som er generelt!
***
Så vil det være rigtig interessant at komme i kontakt med andre som har kræft og som har lyst til at kigge dybt i de mønstre, som er relateret til sygdommen. Som VIL det, som har tilstrækkeligt med mod, videbegærlighed og vedholdenhed til at være med i en udforskning af grundmønstre, som relaterer til en kræftsygdom!
***

Ingen kommentarer: